Sasha Pieterse - životopis

1. dubna 2015 v 17:40 | shelly

SASHA PIETERSE




Základní informace:


Datum narození: 17. února 1996
Místo narození: Johannesburg, Jižní Afrika
Národnost: americká
Povolání: herečka, modelka, zpěvačka, tanečnice
Produktivní činnost: r. 2002 - současnost

Život a kariéra:

Narodila se v Johannesburgu, a než se přestěhovali do Los Angels, vyrůstala v New Yorku. Oba dva rodiče jsou profesionální tanečníci, vystupující po celém světe. Když jí bylo 6 let, začala vystupovat v televizi. V roce 2005 se objevila v prvním filmu. V roce 2009 dostala roli jako Alison DiLaurentis v seriálu Pretty Little Liars natočeném podle knižní série Sary Shepard.


Filmografie:

Filmy
2005 - The Adventures of Sharkboy and Lavagirl in 3-D (Marissa / Ice Princess)
2007 - The Air I Breathe (Young Sorrow)
2007 - Good Luck Chuck (Goth Girl "Anisha")
2007 - Claire (Maggie Bannion)
2011 - X-Men: First Class (Teenage Girl)
2011 - Geek Charming (Amy Loubalu)

Televizní seriály
2002 - Family Affair (Buffy Davis)
2004 - Stargate SG-1 (Grace)
2005 - Wanted (Millie Rose)
2005 - House (Andie)
2007 - CSI: Miami (Beth Buckley)
2009 - Without a Trace (Daphne Stevens)
2009-2010 - Heroes (Amanda Strazzulla)
2010-přítomnost - Pretty Little Liars (Alison DiLaurentis)
2011 - Medium (Teenage Marie)
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 myred myred | Web | 1. dubna 2015 v 20:41 | Reagovat

Sashu mám ráda a je super, že tenhle článek patří zrovna jí. :)

2 deny deny | Web | 1. dubna 2015 v 21:20 | Reagovat

Sasha je boží,wow vubec jsem necekala ze hraje v tolika serialech ;)

3 xthoughts xthoughts | 2. dubna 2015 v 12:30 | Reagovat

Pekne napísané :) a je to celkom pekné dievča

4 Lena Lena | E-mail | Web | 2. dubna 2015 v 13:20 | Reagovat

nevedela som ze jej rodičia su tanečníci :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama