Duben 2015

Módní policie

30. dubna 2015 v 19:08 | shelly
Takže dneska bude módní policie :) ohodnotím dva outfity Ashley Benson


outfit číslo 1


Kožený bundičky se mi líbí :) musím říct že tahle co má Ash na sobě je moc hezká ! :) navíc ta barva je taková originální :) většinou se nejvíc nosí typické černé :) fakt skvělý nápad vzít si modrou :) Kabelka se mi též líbí barva i její tvar... triko je dobře zvolené.... ale co se mi tam moc nelíbí jsou ty její džíny , nic extra nemám proti trhaným džínům,ale tyhle díry jsou až moc velké... taková pěst na oko :D
Ty boty nejsou špatné, k jejímu outfitu se hodí :) ale sama tento styl bot nevyhledávám :)


Filmografie Ashley

29. dubna 2015 v 18:51 | shelly

Filmografie:

Filmy
2004 - Přes noc třicítkou
2007 - Bravo, girls: Hurá do toho!
2008 - I Bart má holku
2010 - Vánoční duch
Televizní seriály:
2004 - Tak jde čas, Sedmé nebe, Křižovatky medicíny
2005 - Zoey 101
2006 - The O.C.
2008 - Kriminálka Miami, Supernatural
2009 - Eastwick
2010 - Pretty Little Liars

Ashley Benson - životopis

28. dubna 2015 v 18:40 | shelly

ASHLEY BENSON

Ashley Victoria Benson je americká herečka a příležitostná modelka. Nejvíce se proslavila rolí Hanny Marinové v seriálu Pretty Little Liars.





Základní informace:

Datum narození: 18. prosince 1989
Místo narození: Anaheim Hills, California, U.S
Národnost: americká
Povolání: herečka, modelka
Produktivní činnost: r. 2002 - současnost
Výška : 161 cm
Sourozenci : Shaylene Benson

Život a kariéra:

V roce 1999 odstartovala svojí hereckou kariéru. Začala se objevovat v komerčních televizích a v několika hudebních videoklipech. Účinkovala v mnoha reklamách a poté i v seriálech. V roce 2013 se herečka objeví v chystaném filmu Spring Breakers spolu s Vanessou Hudgens, Jamesem Francem a Selenou Gomez.

Tak kdopak

27. dubna 2015 v 16:35 | shelly
S kým pak mám přidavát články na tento týden ?? :)
Vyberte si osobnost :)
Mohla by to být už konečně nějaká z krásek :D zatím jste vybírali jiné role... nebo třeba nějaký chlapec z pll :D

Zadání na 4 kolo

25. dubna 2015 v 22:19 | shelly
Takže nyní vaším ukolem bude :

Vytvořte obal na knihu je mi jedno s kým a jakou fotku zvolíte

- zvolte si název knihy
- nazapomeňte podpis
- kniha musí mít nějakou spojitost s některou z krásek ( prolhaných krásek)
- vytvořte přední i zadní stranu knihy
- zadní strana knihy bude obsahovat stručný popis knihy


Výtvor pošlete do 2.5.2015 do 21:00

Povinné : soutěžící po přečtení článku napíšu do komentářů OK

Hodnocení 3.kola

23. dubna 2015 v 18:48 | shelly
Hodnocení najdete v celém článku :


Rozpis

22. dubna 2015 v 20:59 | shelly
No jak jste asi všimli, tak jsem teď nebyla moc aktivní... ale mám toho teď moc ... domů se vracím až před 20 hod.. tak si chápete.... že se mi pak nechce psát článek...
navíc v pátek mám narozeniny, takže moc aktivní teď nebudu....
z důvodů ... buď moc školy... nebo slavím s kamarádkami... když mě čekají ty narozky :) takže jsem se rozhodla sepsat rozpis... mé aktivity a neaktivity.. a aby jste věděli co jaký den očekávat :)

Rozpis:

23.4.- vyhodnocení 3. kola
24.4.- neaktivita
25.4.- zadání na 4. kolo
26.4.- výběr osobnosti na týden
27.4.- neaktivita


- tady je prozatimní rozpis, aby jste tak předem věděli co a jak.... :)

co mám v plánu :

- budou nové ikonky affs
- v bližší době bude nový layout


To je asi vše :) takže mějte se hezky

Vyhodnocení kontroly Affs

18. dubna 2015 v 20:04 | shelly

VYHODNOCENÍ KONTROLY AFFS


Tak konečně jsem se k tomu dokopala :) nu bohužel, se uplně všechny nezapsaly...

hodnocení naleznete v celém článku :


A-mAzing photos of the PLLs from the new ABC Family sizzle!

17. dubna 2015 v 17:03 | shelly

více fotek v celém článku :)


The PLLs look AMAZING at the ABC Family upfront!

17. dubna 2015 v 13:00 | shelly
Tady jsou selfíčka pll z jedné akcičky :) zkoukněte :)