Kvíz

15. března 2015 v 21:20 | shelly
  1. Přítel Spencer je ?
    a) právník
    b) policajt
    c) student

  2. Která z dívek je blondýnka?
    a) Aria
    b) Emily
    c) Hanna

  3. Přijmení Emily je ?
    a) Fields
    b) Marin
    c) Feild

  4. Aria měla poměr?
    a) s učitelem
    b) s právníkem
    c) s fotbalistou

  5. Kolik bylo Alison když se ztratila?
    a) 15
    b) 14
    c) 13

  6. Sestra Spencer se jmenuje ?
    a) Jenna
    b) Anna
    c) Melisa

  7. Má Hanna sourozence?
    a) Ano
    b) Nevlastního
    c) Ne

  8. Která z dívek je lesba ?
    a) Spencer
    b) Hanna
    c) Emily

  9. Alison je ?
    a) naživu
    b) mrtvá
    c) pohřešovaná

  10. Aria má mámu?
    a) učitelku
    b) doktorku
    c) právničku

Odpovědi pište do komentů
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Angelique Angelique | Web | 15. března 2015 v 21:33 | Reagovat

už jsem dlouho pll neviděla, ale i tak zkusím odpovědět :D
Přítel Spencer je ?
c) student

Která z dívek je blondýnka?
c) Hanna

Přijmení Emily je ?
a) Fields

Aria měla poměr?
a) s učitelem

Kolik bylo Alison když se ztratila?
a) 15

Sestra Spencer se jmenuje ?
c) Melisa

Má Hanna sourozence?
  b) Nevlastního

Která z dívek je lesba ?
  c) Emily

Alison je ?
a) naživu

Aria má mámu?
a) učitelku

2 Eddie | VanessaRay.blog.cz Eddie | VanessaRay.blog.cz | Web | 16. března 2015 v 14:01 | Reagovat

(Jsem tu i jako Tori z blogu shows-nick, toto je můj druhý blog, ať to nemusím vyplňovat dvakrát ok?)
Přítel Spencer je ?
policajt
Která z dívek je blondýna?
Hanna
Přijmení Emily je ?
Fields
Aria měla poměr?
s učitelem
Kolik bylo Alison když se ztratila?
15
Sestra Spencer se jmenuje ?
Melissa
Má Hanna sourozence?
Nevlastního
Která z dívek je lesba ?
Emily
Alison je ?
naživu
Aria má mámu?
učitelku

3 •●JaneNush●• •●JaneNush●• | Web | 16. března 2015 v 15:20 | Reagovat

Přítel Spencer je ? - b)policajt

    Která z dívek je blondýnka?-c) Hanna

    Přijmení Emily je ?-  a) Fields

    Aria měla poměr?- a) s učitelem

    Kolik bylo Alison když se ztratila? - a) 15

    Sestra Spencer se jmenuje ?-c) Melisa

    Má Hanna sourozence?- b) Nevlastního

    Která z dívek je lesba ?- c) Emily

    Alison je ?- a) naživu

    Aria má mámu?- a) učitelku

4 Renaiti Renaiti | Web | 16. března 2015 v 15:27 | Reagovat

Sice jsem lhářky už nějaký ten pátek neviděla, ale zkusím to...

1. a)
2. c)
3. a)
4. a)
5. a)
6. c)
7. b)
8. c)
9. a)
10. a)

Je to záměrně nebo tam mám až moc a :D...

5 JaneNush JaneNush | Web | 16. března 2015 v 15:56 | Reagovat

1.b
2.c
3.a
4.a
5.a
6.c
7.b
8.c
9.a
10.a

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama