Březen 2015

Hodnocení 1.kola

30. března 2015 v 19:00 | shelly
hodnocení najdete v celém článku :


Kontrola affs

30. března 2015 v 11:55 | shelly
(nápis by: Anefis)


Pokud chceš nadále zůstat mé affs tak vyplň toto :

1. Jméno
2. Web
3. Co se ti zde líbí a co naopak ne
4. Jsi spokojena s ikonkou affs


kontrola bude probíhat do 6.4.2015

Pretty Dirty Secrets

29. března 2015 v 19:12 | shelly

Pretty Dirty Secrets


Webseriál by měl být výplní v podzimní pauze Pretty Little Liars, od kterého je spin-offem. Odvysíláno by mělo být osm epizod, přičemž první začně 28. srpna při letním finále Pretty Little Liars a další jsou rozplánované až do Hallweenského speciálu.

Děj se bude odehrávat především v obchodě s kostýmy, který je v době před Halloweenem velmi rušným místem. Což se může hodit někomu, kdo chce mít informace od všech lidech...

Ve webseriálu se objeví spousta "podezřelých" z Pretty Little Liars a zároveň bude představena nová postava se kterou se ve "velkém" seriálu setkáme v lednu.

Zdroj: http://www.serialzone.cz/serial/pretty-dirty-secrets/#ixzz3UfJ8Na3U

Kdo bude další týden ?

29. března 2015 v 16:31 | shelly
O kom by jste chtěli články následující týden :) tedy už od zítřka :D :) minulý týden byl s Vanessou Ray, tento týden byl s Janel Parrish :) noo kdo bude další na řadě ?
Je to čistě na vás :)

Janel & Cody

28. března 2015 v 18:36 | shelly
našla jsem na netu tyto nové fotky :) a hned mě zaujaly, tak jsem sem prostě musela dát :3
jsou na nich tak zlatý :)




více fotek v celém článku :)



photo of the day 27.3

27. března 2015 v 17:13 | shelly
dneska jsem rozhodla že zas po dlouhé době přidám fotku dne :) a nebude s nikým jiným než s Janel :)
na té fotce s ní můžete vidět ještě její dva kolegy z pll :)


Janel-instagram

26. března 2015 v 17:48 | shelly
takže dneska jsem projela Janel Instagram a vybrala jsem pár fotek ,které mě zaujaly :)


více fotek najdete v celém článku:)


Filmografie Janel

25. března 2015 v 19:30 | shelly

Filmografie:

Filmy:
1999 - Too Rich: The Secret Life of Doris Duke (neznámá postava)
2000 - Geppetto (Featured)
2007 - Bratz: The Movie (Jade)
2009 - Fired Up! (Lana)
2009 - Triple Dog (Cecily)
2009 - April Showers (Vicki)
2010 - One Kine Day (Leilani)
2010 - Knots (Hoku)

Televizní seriály:
1999 - Baywatch (Hina)
2003 - The OKeefes (Vanessa)
2004 - The Bernie Mac Show (Laura)
2006 - Zoey 101 (Sara)
2006 - The O.C. (Leah)
2007 - 2008 - Heroes (May)
2009 - True Jackson, VP (Kyla)
2010 - Pretty Little Liars (Mona Vanderwaal / "A")

Janel Parrish - životopis

24. března 2015 v 18:23 | shelly

JANEL PARRISH


Základní informace:

Datum narození: 30. října 1988
Místo narození: Oahu, Hawaii, USA
Národnost: americká (black-american)
Povolání: herečka, zpěvačka, klavíristka, psaní písní
Produktivní činnost: r. 1999 - současnost
Nahrávací společnost: Geffen Records
Cena: Teen Choice Award pro televizního padoucha

Život a kariéra:

Janel Meilani Parrish se narodila 30. října 1988 (den před Halloweenem) na Havaji, na ostrově Oahu. Když měla šest let, zúčastnila se pěvecké soutěže Kiddieoke-Plus a vyhrála. Na Havaji také účinkovala v divadelních hrách To Kill a Mockingbird, The Best Christmas Paegent Ever, On Dragontly Wings.
V televizi se poprvé objevila roku 1999 a to v Pobřezní hlídce. Potom následovaly většinou epizodní role v seriálech The OKeefes, Zoey 101, The O. C. a Heroes. První větší úlohu dostala v roce 2007 ve filmu Bratz. Následovaly filmy Fired up!, April Showers a Ttriple Dog. Hrála ve videoklipu skupiny NLT, kde také nazpívala vokály. Od roku 2010 až po současnost hraje v seriálu Pretty Little Liars postavu jménem Mona Vanderwaal.
Janel měří 157 cm, má hnědé oči a hraje na piano od šesti let. Na Havaji se jí říká Hapa, což je označení pro poloviční asiatku, protože je napůl Číňanka a napůl běloška.


1.kolo Grafické soutěže

23. března 2015 v 17:19 | shelly
Nu už můžeme začít s prvním kolem :) soutěžící i porotce máme tak není na co čekat :)
řeknu vám nyní jak to bude probíhat:
Budou 4 kola, v každém kole vám zadám úkol na který budete mít týden,aby jste to vypracovali... svůj výtvor mi pošlete na e-mail: top-secret-00@seznam.cz
v 1 a 2 kole vám zádám i s kým ta grafika má být, najdu fotku, se kterou budete tvořit....
v 3 kole vám zadám osobnost,ale fotku si vyberete sami
v 4 kole bude zcela na vás ským to bude a jaká fotka....
takže doufám,že je vám vše jasné... pokud ne, napište mi na e-mail, není problém to vysvětlit znovu :)

takže teď už k danému úkolu:

Váš první úkol bude vytvořit PNG, je mi jedno jak moc s tím si pohrajete i třeba do jaké barvy ho sladíte,ale png musí obsahovat jméno této herečky:

Budete tvořit png Ashley Benson:


Vytvořené png pošlete do neděle do 20:00 !

takže tohle je ta fotka se kterou budete pracovat :)
takže už nic jinýho než popřát Good Luck :)

btw: porotci ať se mi ozvou na e-mail a já jím sdělím jak to bude probíhat a tak :)